Termeni și condiții de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare (“Termeni“). Acești Termeni constituie un acord obligatoriu între dvs. (“dvs.” sau “utilizator”) și Corporația Financiară Internațională, membră a Grupului Băncii Mondiale (“UNFINANTATA“, “noi” sau “ne”) și reglementează utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web situat la adresa www.unfinantata.com (“Site-ul”).

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, DECLARAȚI CĂ AȚI CITIT, AȚI ÎNȚELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR CONDIȚII. DACĂ NU ACCEPTAȚI ACESTE CONDIȚII, NU SUNTEȚI AUTORIZAT SĂ UTILIZAȚI ACEST SITE.

Utilizatorul recunoaște în mod specific că utilizarea Site-ului poate fi supusă legilor locale, statale, federale, naționale, provinciale, străine și internaționale, tratatelor, regulamentelor, normelor, ordonanțelor și altor legi (denumite în mod colectiv “Lege”), inclusiv normelor și regulamentelor diferitelor burse de valori și autorități de reglementare, precum și restricțiilor impuse de diferiți furnizori de date, oricare dintre acestea sau toate putând restricționa o astfel de utilizare. Utilizatorul este de acord să identifice și să obțină toate acordurile, aprobările, licențele sau permisele care pot fi necesare pentru ca utilizatorul să acceseze sau să utilizeze site-ul, pe cheltuiala proprie a utilizatorului.

Nimic de pe orice site sau din orice conținut (inclusiv, fără limitare, toate informațiile, textele, afișările, imaginile, materialele video și audio, precum și proiectarea, selecția și aranjarea acestora) (“conținut”) nu trebuie interpretat, implicit sau explicit, ca conținând recomandări de investiții. Nimic de pe Site, sau din orice Conținut, nu constituie o ofertă sau o invitație din partea sau în numele UNFINANTATA de a cumpăra sau vinde acțiuni sau titluri de valoare ale societăților menționate și nici nu trebuie considerat ca fiind un sfat de investiții.

Utilizarea adecvată și legală a Site-ului.

Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul sau Conținutul:

cu încălcarea acestor Termeni sau a oricărei legi;

să postați sau să încărcați orice informație, material sau conținut care este fals, inexact sau înșelător;

să transmiteți sau să postați informații, materiale sau conținut care sunt ilegale, abuzive, incendiare, amenințătoare, delictuale, violente, discriminatorii, obscene, defăimătoare, care încalcă intimitatea altcuiva, care incită la ură sau care sunt în orice alt mod inacceptabile sau ofensatoare, sau care hărțuiesc sau aduc prejudicii UNFINANTATA, sau oricărei alte entități sau persoane;

să încalce orice drept de autor, brevet, marcă comercială, secret comercial sau alte drepturi de proprietate sau drepturi de publicitate sau de confidențialitate ale oricărei părți;

să transmită orice material publicitar sau promoțional nesolicitat sau neautorizat;

pentru a transmite orice material care conține adware, malware, spyware, viruși software sau orice alt cod dăunător;

să vă dați drept persoană sau entitate sau să vă prezentați în mod fals afilierea la o persoană sau entitate; sau

să interferați cu sau să întrerupeți site-ul sau orice software, hardware, echipament de telecomunicații sau rețele utilizate de noi; sau

să promovați sau să promovați orice activitate sau întreprindere ilegală sau să furnizați informații educaționale despre activități ilegale;

să obțineți sau să încercați să obțineți sau să încercați să obțineți acces la sau să obțineți în alt mod materiale sau informații prin orice mijloace care nu au fost puse la dispoziție sau furnizate în mod intenționat prin intermediul site-ului; sau

pentru a interfera cu utilizarea și bucuria de utilizare a Site-ului de către alți utilizatori (de exemplu, prin spamming, publicitate sau oferirea de bunuri sau servicii, efectuarea de promoții, solicitarea sau promovarea excesivă a intereselor personale).

Vă este interzis să încălcați sau să încercați să încălcați securitatea site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la:

accesarea de date care nu vă sunt destinate sau conectarea la un server sau la un cont pe care nu sunteți autorizat să îl accesați;

încercarea de a sonda, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau a unei rețele sau de a încălca măsurile de securitate sau de autentificare fără autorizația corespunzătoare; sau

să accesați sau să utilizați Site-ul sau orice parte a acestuia fără autorizație, încălcând acești Termeni sau încălcând legea.

Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate atrage răspunderea civilă sau penală. Vom investiga evenimentele care pot implica astfel de încălcări și putem implica și coopera cu autoritățile de aplicare a legii în urmărirea penală a celor responsabili de astfel de încălcări.

Ne rezervăm dreptul de a investiga și de a lua măsurile legale adecvate împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă acești Termeni, inclusiv, fără a ne limita la, eliminarea conținutului ofensator de pe Site, suspendarea sau încetarea accesului acestor violatori la Site și raportarea încălcărilor către autoritățile de aplicare a legii.

Site-ul poate include instrumente interactive, panouri de anunțuri, acces la liste de difuzare și alte caracteristici interactive sau facilități de mesaje sau de comunicare (denumite colectiv “forumuri”). Prin utilizarea acestor forumuri, recunoașteți și sunteți de acord că informațiile conținute în acestea sunt doar în scop informativ general. Orice astfel de informații (inclusiv orice informații furnizate de dumneavoastră) sunt furnizate sub rezerva secțiunii 3 din prezentul document. Nu garantăm filtrarea, monitorizarea, aprobarea sau autentificarea informațiilor conținute în aceste forumuri. Utilizatorul recunoaște și acceptă în mod specific că IFC nu este responsabil pentru comportamentul sau conținutul oricărui alt utilizator.

UNFINANTATA își rezervă dreptul, din orice motiv, de a elimina fără preaviz orice conținut al forumurilor primit de la orice utilizator, inclusiv, dar fără a se limita la, e-mailuri și postări la avizier.

Conținutul nostru și drepturile de proprietate.
În ceea ce ne privește pe noi și pe dumneavoastră, noi deținem tot conținutul dezvoltat sau achiziționat de noi (“Conținutul nostru”), inclusiv, dar fără a se limita la, selecția și aranjarea de către noi a Conținutului terților (așa cum este definit mai jos), dar excluzând Conținutul terților în sine. Conținutul nostru este protejat de legile americane și internaționale privind drepturile de autor și este supus altor legi. În plus, denumirile și logo-urile “Corporația Financiară Internațională” și “UNFINANTATA”, precum și anumite alte denumiri, logo-uri, desene, sloganuri și materiale afișate pe sau prin intermediul site-ului sunt mărci comerciale înregistrate și neînregistrate, denumiri comerciale sau mărci de servicii ale noastre, ale altor membri ai Grupului Băncii Mondiale și ale noastre sau ale partenerilor noștri de afaceri sau ale furnizorilor de conținut (denumite în mod colectiv “Mărcile”).

În ceea ce privește relația dintre dumneavoastră și noi, proprietatea asupra Mărcilor și a fondului comercial asociat acestora rămâne la noi. Vă autorizăm să vizualizați sau să descărcați o singură copie a unei cantități rezonabile de Conținut de pe Site numai pentru uz personal și necomercial. Nu aveți voie să utilizați Conținutul nostru sau Mărcile în alt mod decât cel prevăzut în mod expres în acești Termeni sau cel permis în mod expres. Trebuie să respectați toate drepturile, notificările, informațiile sau restricțiile conținute sau atașate la oricare dintre Conținuturile Noastre și nu trebuie să eliminați nicio marcă comercială, niciun drept de autor sau alte notificări de pe Site sau de pe oricare dintre Conținuturile Noastre. Ne rezervăm dreptul de a elimina oricare dintre Conținuturile Noastre la discreția noastră exclusivă, fără notificare prealabilă.

Între dumneavoastră și noi, tehnologia și software-ul care stau la baza Site-ului sunt proprietatea noastră (denumit în continuare “Software”). Sunteți de acord să nu copiați, să modificați, să creați o lucrare derivată, să faceți inginerie inversă, să dezasamblați sau să încercați în alt mod să descoperiți orice cod sursă, să vindeți, să atribuiți, să sublicențiați sau să transferați în alt mod orice drepturi asupra Software-ului.

Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în acești Termeni sunt rezervate de către UNFINANTATA.
Conținutul terților (inclusiv Conținutul dumneavoastră).
Nicio răspundere pentru conținutul terților. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru niciun conținut sau material al terților (inclusiv al utilizatorilor) (colectiv, “Conținutul terților”). Noi nu controlăm niciun conținut al terților de pe site și nu garantăm disponibilitatea sau afișarea niciunui conținut al terților. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice Conținut al terților în orice moment, la discreția noastră exclusivă. Toate opiniile, sfaturile, declarațiile, punctele de vedere, pozițiile, serviciile, ofertele sau alt conținut al terților exprimate sau puse la dispoziție pe Site sunt exclusiv ale autorilor sau distribuitorilor respectivi și nu reflectă în mod necesar opiniile, punctele de vedere sau pozițiile noastre.

Conținutul dumneavoastră. Dacă trimiteți informații sau materiale prin orice mijloace (denumite colectiv “Conținutul dumneavoastră”) pe site, în măsura în care dețineți drepturi asupra acestor informații sau materiale, acordați CFI, celorlalți membri ai Grupului Băncii Mondiale și membrilor, partenerilor de afaceri și furnizorilor de servicii ai acestora și fiecăruia dintre licențiații, succesorii și cesionarii, succesorii și cesionarii noștri respectivi un drept neexclusiv, gratuit, fără redevențe, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, transferabil și complet sublicențiabil de a utiliza, exploata, reproduce, reproduce, modifica, adapta, publica, executa, traduce, crea lucrări derivate, distribui, afișa și dezvălui în alt mod conținutul dvs. către terți, în tot universul, în orice mediu, indiferent dacă este cunoscut în prezent sau va fi conceput ulterior. Ne acordați nouă și sublicențiaților noștri dreptul de a utiliza numele, numele de ecran, orașul sau codul poștal și alte informații biografice pe care le trimiteți în legătură cu Conținutul dumneavoastră, dacă noi sau ei decidem. Declarați și garantați că: (i) dețineți sau controlați toate drepturile asupra conținutului pe care îl postați, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate, cu excepția conținutului pe care îl identificați în mod clar ca fiind Conținut al terților, de exemplu, linkuri către site-uri web ale părților; (ii) Conținutul dvs. este corect ; (iii) nici Conținutul Dumneavoastră, nici postarea sau trimiterea Conținutului Dumneavoastră nu încalcă vreunul dintre acești Termeni, inclusiv, fără limitare, interdicțiile de utilizare a Site-ului stabilite mai sus; și (iv) nici Conținutul Dumneavoastră, nici postarea sau trimiterea Conținutului Dumneavoastră nu va cauza prejudicii oricărei persoane sau entități, inclusiv prin faptul că reprezintă un risc pentru confidențialitate sau siguranță. inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate, cu excepția conținutului pe care îl identificați în mod clar ca fiind conținut al unei terțe părți, de exemplu, linkuri către site-uri web ale unor terțe părți; (ii) Conținutul dvs. este corect; (iii) nici Conținutul dvs. și nici postarea sau trimiterea Conținutului dvs. nu încalcă vreunul dintre acești Termeni, inclusiv, fără a se limita la, interdicțiile privind utilizarea Site-ului stabilite mai sus; și (iv) nici Conținutul dvs. și nici postarea sau trimiterea Conținutului dvs. nu vor cauza prejudicii oricărei persoane sau entități, inclusiv prin faptul că prezintă un risc pentru confidențialitate sau siguranță.inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate, cu excepția conținutului pe care îl identificați în mod clar ca fiind conținut al unei terțe părți, de exemplu, link-uri către site-uri web ale unor terțe părți; (ii) Conținutul dvs. este corect; (iii) nici Conținutul dvs., nici postarea sau trimiterea Conținutului dvs. nu încalcă vreunul dintre acești Termeni, inclusiv, fără limitare, interdicțiile de utilizare a Site-ului stabilite mai sus; și (iv) nici Conținutul dvs., nici postarea sau trimiterea Conținutului dvs. nu va cauza prejudicii oricărei persoane sau entități, inclusiv prin faptul că reprezintă un risc pentru confidențialitate sau siguranță.

Servicii și site-uri terțe. Anumite părți ale Site-ului vă pot permite să utilizați produse și servicii ale unor terțe părți, care pot include, dar nu se limitează la, servicii de rețele sociale, iar Site-ul poate conține linkuri către site-uri web sau resurse ale unor terțe părți (astfel de produse, servicii, site-uri web și resurse, denumite în mod colectiv “Servicii ale terților”). Nu suntem asociați cu aceste Servicii ale terților și nici nu controlăm aceste Servicii ale terților, iar aceste linkuri sunt furnizate doar pentru confortul dumneavoastră. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor terților este supusă politicilor și acordurilor aplicabile acestor Servicii ale terților. Nu aprobăm și nu susținem niciun Serviciu terț, conținutul acestuia sau opiniile exprimate pe orice Serviciu terț. IFC nu își asumă nicio răspundere față de dvs. pentru Serviciile terților.

Legătura cu site-urile noastre. Dacă doriți să creați un link către Site, puteți include un link activ pe orice site web pe care îl controlați, direcționând un browser către site-ul respectiv. Puteți să creați un link către pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu aduceți atingere sau să profitați de reputația noastră, dar nu trebuie să stabiliți un link în așa fel încât să sugereze orice formă de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastră a site-ului dumneavoastră sau a conținutului acestuia sau a entității dumneavoastră, a activității sau a misiunii sale. Nu aveți voie să creați un link către sau să oferiți acces la site în orice mod care să modifice aspectul, capacitatea de utilizare sau funcționalitatea oricărui aspect al site-ului.

Cereri de despăgubire pentru încălcarea dreptului comunitar. Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. În consecință, politica noastră este de a elimina conținutul terților care încalcă legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte legi privind proprietatea intelectuală, de a suspenda accesul la întregul Site sau la o parte a acestuia pentru orice utilizator care utilizează Site-ul încălcând astfel de legi și/sau de a rezilia, în circumstanțe adecvate, accesul la Site și contul (dacă există) al oricărui utilizator care utilizează Site-ul încălcând astfel de legi. Dacă considerați că contribuțiile altor utilizatori vă încalcă drepturile de autor, vă rugăm să consultați Declarația noastră privind drepturile de autor pentru informații despre cum să ne trimiteți o notificare de încălcare a drepturilor de autor.

Indemnizație și eliberare. Sunteți de acord să ne eliberați, să ne despăgubiți și să ne exonerați pe noi și Grupul Băncii Mondiale, precum și pe fiecare dintre partenerii noștri de afaceri, furnizorii de conținut, licențiatorii și furnizorii de servicii, precum și pe fiecare dintre funcționarii, directorii, acționarii, angajații, contractorii, reprezentanții sau agenții noștri sau ai acestora (colectiv, “Părțile IFC”) de orice pretenții, acțiuni, pierderi, daune, costuri, onorarii și cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților) care decurg din sau sunt legate de: (i) utilizarea de către dvs. a site-ului, (ii) conținutul dvs., ( iii) conexiunea dvs. la site, (iv) încălcarea de către dvs. a acestor termeni sau (v) încălcarea de către dvs. a drepturilor altora. Renunțați la toate drepturile și beneficiile pe care le puteți avea sau la care puteți deveni îndreptățit în temeiul oricărei legi care prevede că o renunțare generală nu se extinde la creanțele pe care creditorul nu le cunoaște sau nu bănuiește că există în favoarea sa la momentul executării renunțării, care, dacă ar fi fost cunoscute de către acesta, ar fi trebuit să afecteze în mod substanțial înțelegerea sa cu debitorul, sau la ceva substanțial similar. Părțile IFC își rezervă dreptul de a-și asuma, pe propria cheltuială, apărarea și controlul exclusiv al oricărei probleme care, în caz contrar, ar face obiectul unei despăgubiri din partea dumneavoastră,

Exonerarea de răspundere privind garanțiile. ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI, A CONȚINUTULUI NOSTRU, A CONȚINUTULUI TERȚILOR SAU A SERVICIILOR TERȚILOR ESTE PE PROPRIUL DVS. RISC. SITE-UL ESTE FURNIZAT “AȘA CUM ESTE” ȘI “AȘA CUM ESTE DISPONIBIL”. PĂRȚILE SFI ÎȘI DECLINĂ TOATE DECLARAȚIILE ȘI GARANȚIILE DE ORICE FEL, EXPRESE, IMPLICITE SAU STATUTARE, CU PRIVIRE LA SITE, LA CONȚINUTUL NOSTRU, LA ORICE CONȚINUT AL TERȚILOR SAU LA ORICE SERVICIU AL TERȚILOR (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ACESTEA, GARANȚIILE STATUTARE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP SAU UTILIZARE, DE TITLU, DE LINIȘTE ȘI DE NEÎNCĂLCARE). ÎN SPECIAL, PĂRȚILE IFC NU DECLARĂ ȘI NU GARANTEAZĂ CĂ ORICE INFORMAȚIE SAU ALT CONȚINUT OBȚINUT SAU VIZUALIZAT DE DUMNEAVOASTRĂ CA URMARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI VA FI PRECIS, COMPLET SAU FIABIL, CĂ ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA SITE SAU LA CONȚINUT VA FI NEÎNTRERUPT, FĂRĂ CODURI MALIȚIOASE SAU ERORI SAU CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE. IFC ÎȘI DECLINĂ ORICE RESPONSABILITATE ȘI RĂSPUNDERE CARE DECURGE DIN ORICE ÎNCREDERE ACORDATĂ DE ORICE PERSOANĂ PE ORICE CONȚINUT AL SITE-ULUI. PĂRȚILE IFC RENUNȚĂ LA ORICE DESPĂGUBIRE ECHITABILĂ.

Limitarea răspunderii. ÎN NICI UN CAZ PĂRȚILE SFI NU VOR FI RĂSPUNZĂTOARE, SUB NICIO TEORIE DE RĂSPUNDERE, PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, INDIRECTE, DE CONSECINȚĂ, DAUNE PERSONALE NEAȘTEPTATE, DAUNE PUNITIVE SAU EXEMPLARE (CHIAR DACĂ ACESTE PĂRȚI AU CUNOȘTINȚĂ SAU AR FI TREBUIT SĂ AIBĂ CUNOȘTINȚĂ DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE), INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, CA URMARE A: (A) UTILIZĂRII SAU INCAPACITĂȚII DVS. DE A UTILIZA SITE-UL, ORICE SITE WEB LEGAT DE SITE SAU ORICE SERVICIU SAU ELEMENT OBȚINUT PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU AL ALTOR SITE-URI WEB, (B) ORICĂRUI CONȚINUT AL NOSTRU, ORICĂRUI CONȚINUT AL TERȚILOR SAU ORICĂRUI SERVICIU AL TERȚILOR DISPONIBIL PE SITE SAU (C) ORICĂREI PIERDERI DE DATE. ÎN CAZUL ÎN CARE ORICE PARTE A SFI SE DOVEDEȘTE A FI RĂSPUNZĂTOARE FAȚĂ DE DVS. SAU FAȚĂ DE O TERȚĂ PARTE, ÎN POFIDA CELOR DE MAI SUS ȘI A SECȚIUNII 14, ACEASTĂ RĂSPUNDERE NU VA DEPĂȘI 100,00 $ ÎN TOTAL.

Excluderi și limitări. Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții sau limitarea sau excluderea răspunderii pentru daune accidentale sau indirecte. Prin urmare, este posibil ca unele dintre limitările și exonerările de răspundere de mai sus să nu se aplice în cazul dumneavoastră. În măsura în care, în conformitate cu legislația aplicabilă, nu putem, în conformitate cu legislația aplicabilă, să ne declinăm orice garanție implicită sau să ne limităm răspunderea, domeniul de aplicare și durata acestei garanții și măsura răspunderii părților IFC vor fi cele minime permise de respectiva legislație aplicabilă.

refuzul serviciului; modificarea site-urilor; rezilierea. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a refuza accesul, de a dezactiva sau de a interzice conexiunile, de a elimina sau de a edita conținutul (inclusiv conținutul terților), de a restricționa accesul la conținut sau de a modifica sau de a întrerupe Site-ul sau funcționalitatea Site-ului, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a furniza servicii opționale existente sau suplimentare contra cost. Fără a limita caracterul general al celor de mai sus, putem rezilia, suspenda sau modifica accesul dvs. la tot sau la o parte a Site-ului, fără notificare prealabilă, dacă încălcați acești Termeni sau dacă aveți un comportament care, la discreția noastră exclusivă și absolută, considerăm că încalcă orice lege aplicabilă sau este în alt mod dăunător pentru interesele noastre, ale oricărui alt utilizator al Site-ului sau ale unei terțe părți.

Modificări ale termenilor. Putem actualiza sau modifica oricare dintre termenii și condițiile conținute în acești Termeni în orice moment, la discreția noastră exclusivă. Toate modificările vor intra în vigoare imediat după postare și se vor aplica tuturor accesărilor și utilizărilor ulterioare ale Site-ului. În cazul în care orice modificare este inacceptabilă pentru dvs., singurul dvs. remediu este de a înceta utilizarea Site-ului. Utilizarea în continuare a Site-ului după postarea sau trimiterea prin e-mail a unei notificări de modificare sau a termenilor revizuiți, așa cum se prevede în această secțiune, va constitui acceptarea obligatorie a modificării. Este de așteptat să verificați această pagină din când în când pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dumneavoastră.

Dispute. Acești Termeni și relația dintre noi vor fi guvernate de legile din Districtul Columbia, Statele Unite ale Americii, fără a da efect oricăror prevederi sau reguli de alegere sau de conflict de legi (fie că este vorba de Districtul Columbia sau de orice altă jurisdicție). Sunteți de acord că, indiferent de orice statut sau lege contrară, orice reclamație sau cauză de acțiune care decurge din sau este legată de utilizarea site-ului sau a acestor Termeni trebuie să fie depusă în termen de un (1) an de la data apariției unei astfel de reclamații sau cauze de acțiune, în caz contrar, va fi prescrisă pentru totdeauna. Puteți soluționa litigiile cu noi numai pe bază individuală și nu puteți intenta, și renunțați în mod expres la dreptul de a intenta, nicio acțiune în calitate de reclamant sau membru al unei clase într-o acțiune colectivă, consolidată sau reprezentativă. Nu sunt permise arbitrajele colective, acțiunile colective, acțiunile procurorului general privat și consolidarea cu alte arbitraje.

Păstrarea imunităților. Nicio dispoziție din acești Termeni și condiții nu poate fi interpretată ca limitând sau renunțând, renunțând sau modificând orice imunități, privilegii sau scutiri ale CFI acordate în temeiul statutului său, al oricărei convenții internaționale sau al oricărei legi aplicabile. Astfel de imunități, privilegii sau scutiri sunt rezervate în mod expres.

Notificarea privind comunicările electronice. Atunci când utilizați site-ul sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi în mod electronic. Sunteți de acord să primiți comunicări de la noi pe cale electronică. Putem comunica cu dvs. prin e-mail sau prin publicarea de notificări pe Site. Sunteți de acord că toate acordurile și alte comunicări pe care vi le furnizăm în format electronic satisfac orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris. Dacă nu sunteți de acord sau dacă doriți să vă retrageți consimțământul de a comunica cu noi pe cale electronică, nu puteți utiliza Site-ul.

Site-uri mobile. Site-ul poate include anumite servicii disponibile prin intermediul unui dispozitiv mobil, inclusiv (i) posibilitatea de a încărca conținut pe site prin intermediul unui dispozitiv mobil și (ii) posibilitatea de a naviga pe site de pe un dispozitiv mobil (denumite colectiv “site mobil”). În măsura în care accesați serviciul nostru prin intermediul unui dispozitiv mobil, se pot aplica tarifele standard ale operatorului dumneavoastră de telefonie mobilă, tarifele de date și alte taxe. În plus, descărcarea, instalarea sau utilizarea anumitor elemente ale Site-ului mobil pot fi interzise sau restricționate de către operatorul dumneavoastră și este posibil ca nu toate aspectele Site-ului mobil să funcționeze cu toți operatorii sau dispozitivele. Prin utilizarea Site-ului mobil, sunteți de acord că putem comunica cu dvs. în format electronic și că anumite informații despre utilizarea de către dvs. a Site-ului mobil ne pot fi comunicate.

Acorduri și politici conexe.

Politica de confidențialitate. Sunteți de acord să folosim orice informații pe care le obținem despre dvs. în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Acești Termeni încorporează prin referință termenii și condițiile din Politica de confidențialitate.

Declarație privind drepturile de autor. Prin utilizarea site-ului, acceptați și sunteți de acord să vă supuneți și să respectați Declarația privind drepturile de autor, încorporată în prezentul document prin referință.

Condiții suplimentare. Anumite părți ale Site-ului, sau părți ale Site-ului, pot face obiectul unor termeni și condiții suplimentare (“Termeni suplimentari”), care vor fi descrise în politici separate postate pe Site. Termenii adiționali vor completa acești Termeni și vor controla orice conflict între Termenii adiționali și acești Termeni în ceea ce privește Site-ul, sau părți ale acestuia, care fac obiectul Termenilor adiționali.

Diverse. Acești Termeni, împreună cu Politica de confidențialitate și orice Termeni adiționali constituie acordul complet și exclusiv dintre noi în ceea ce privește subiectul lor și guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului, înlocuind orice acorduri sau negocieri anterioare între noi în ceea ce privește acest subiect. Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Nicio renunțare de către CFI la vreo prevedere a acestor Termeni nu va fi obligatorie decât dacă este semnată în scris de către un reprezentant autorizat în mod corespunzător. În cazul în care o instanță de judecată competentă consideră că o dispoziție a acestor Termeni nu este valabilă, sunteți totuși de acord că instanța ar trebui să încerce să dea efect intențiilor noastre reflectate în respectiva dispoziție, iar celelalte dispoziții ale acestor Termeni rămân în vigoare și au efect deplin.